Lauri Vakkuri

 

Lauri Vakkuri on oululainen hää,-henkilö,- yritys ja maisemakuvaaja. Laurin ollessa noin 10-vuotias hän kiinnostui valokuvauksesta saadessaan huoltoasemalta kertakäyttöisen kameran tuolloin ei ollut mielessä että kuvaamisesta voisi tulla Laurille ammatti, mutta toisin kuitenkin kävi.

Kuusi vuotta myöhemmin hän osti ensimmäisen järjestelmä kameransa ja astui uudelleen valokuvauksen maailmaan. Ihmetellessään maailmaa kameran läpi hän oppi näkemään astiat aivan uudesta näkökulmasta ja tajusi että kuinka paljon tunteita voi yksi kuva herättää ihmisessä, siitä asti on ollut tärkeää että kuva kertoo tarinaa ja siihen on helppo samaistua.

Laurilla ei ole valokuvaukseen koulutusta vaan hän on täysin itseoppinut valokuvaaja, jolle tärkeää on myös hyvän kuvan lisäksi hyvä tunnelma kuvauksen aikana. Reippaalla huumorintajulla ja small talk taidoilla varustettu 23-vuotias mies käyttää itse hankittua ammattitaitoa iloiten ja siksipä sinulla on hyvä ja rento olo olla kuvattavana.

 Koulutuksen Lauri on saanut Sosiaali-ja terveysalalle, jolla hän työskentelee päätoimisesti valokuvauksen ohella. Työstään hän nauttii sillä uusien ihmisten tapaaminen on Laurille erittäin tärkeää. Valokuvauksessa kuvaamisen lisäksi ihmisten tapaaminen on kaikista parasta mitä työllä on tarjota.